Brambory s uzeninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 60 g Tuk
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Špekáčky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 584 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 128 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 19.1 mg
  • Draslík 1184 mg
  • Vláknina 14425.8 mg
  • Vitamín A 14425.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špekáčky nakrájíme na půlky, obalíme je v mouce a opečeme je v rozehřátém tuku po obou stranách.

  • 2

    Brambory a cibuli nakrájíme na plátky, přidáme do kastrolu ke špekáčkům, zalijeme vodou rozmíchanou s jogurtem a lžičkou mouky a podusíme asi 30 minut.

  • 3

    Před podáváním posypeme pokrm sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu