Rajská omáčka s hovězím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vodou přidáme všechno koření ( v sítku na koření nebo v čisté gáze) a vodu přivedeme k varu. Do vroucí vody vložíme omyté maso vcelku, aby se zatáhlo, a vaříme doměkka asi 2 hodiny ( v tlakovém hrnci asi 1 hodinu.)
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, odstraníme koření a polovinu vývaru odlijeme do jiného hrnce. Za pomalého vaření přidáme rajčatový protlak a dobře rozmícháme. Omáčku podle chuti osladíme a nakonec zahustíme jíškou.
 - 
                                3
Maso nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.