Bramborový salát s červeným vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory vařené
  • 100 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Víno červené
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 649 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 708.6 mg
  • Vláknina 8583.3 mg
  • Vitamín A 8583.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    Přidáme na kostky nakrájenou papriku, na kousky pokrájené zelí a vše zalijeme marinádou z vody, octa, vína, cukru, soli, oleje a hořčice. Marinádu dobře protřepeme.

Komentáře k receptu