Hovězí tataráček s okurkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 10 g
- Sodík 2114 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 33.9 mg
- Draslík 589.9 mg
- Vláknina 4734 mg
- Vitamín A 4734 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                11) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme. 
- 
                                22) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa. 
- 
                                33) Podáváme ozdobené jarní cibulkou. 
- 
                                44) K tomu položíme feferonku a lžíci zakysané smetany. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        