Jablková buchta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 19 g
- Sodík 44 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 81.8 mg
- Draslík 165.5 mg
- Vláknina 5641.3 mg
- Vitamín A 5641.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse utřeme vejce s cukrem do pěny. Přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakao, skořici, mleté ořechy a rozinky. Nakonec vmícháme oloupaná, na kostičky nakrájená jablka. 
- 
                                2Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 35 minut. 
- 
                                3Po upečení moučník přelijeme čokoládovou polevou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        