Teplý salát s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 3063 kcal
- Sacharidy 252 g
- Tuky 184 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 104 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 2.2 mg
- Draslík 203 mg
- Vláknina 6225.3 mg
- Vitamín A 6225.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do mixéru dáme 4 lžíce oleje, česnek, petrželku, tři lžíce oříšků a papriku. Vše rozmixujeme. Získáme omáčku, kterou zákápneme v závěru játra. 
- 
                                2Zbylé ořechy opečeme nasucho v pánvi. 
- 
                                3Zbylý olej dáme spolu s máslem na pánev a zahřejeme. 
- 
                                4Přidáme játra a smažíme 4 minuty. Zalijeme sherry a po chvíli i citronovou šťávu. Šťávu pak necháme vypařit. 
- 
                                5Salátové listy natrháme dle chuti a zakápneme je vinným octem. 
- 
                                6Na talíře rozdělíme kuřecí játra, zakápneme je připravenou omáčkou, posypeme oříšky a salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        