Nejlepší katův šleh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřová kýta
  • 80 g Kečup
  • 200 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 2 ks Paprika sterilovaná
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 4606 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 67 mg
  • Draslík 714.8 mg
  • Vláknina 10085 mg
  • Vitamín A 10085 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 92.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, znovu osmahneme a přilijeme trochu vody. Přidáme nakrájenou feferonku, chilli koření, na nudličky nakrájené sterilované papriky a okurky. Nakonec vmícháme kečup a vše krátce podusíme.

  • 2

    Před dokončením pokrm podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu