Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 80 g Červená řepa
  • 20 g Rukola
  • 13 g Knackebrot žitný
  • 3 g Olej olivový
  • 5 g Med včelí
  • 5 g Balsamico ocet
  • 10 g Sýr kozí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 353 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 7.9 mg
  • Draslík 361.6 mg
  • Vláknina 5299 mg
  • Vitamín A 5299 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne.

  • 2

    Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem.

  • 3

    Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem.

  • 4

    Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu.

Komentáře k receptu