Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 3 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 7.9 mg
- Draslík 361.6 mg
- Vláknina 5299 mg
- Vitamín A 5299 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne. 
- 
                                2Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem. 
- 
                                3Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem. 
- 
                                4Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        