Pomazánka z vepřového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Vepřové maso libové
  • 50 g smetanový tavený sýr
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pažitka
  • 1 špetka Petržel kudrnka
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 408 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 65.3 mg
  • Draslík 1.4 mg
  • Vláknina 17.4 mg
  • Vitamín A 17.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1908.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vepřové maso. Umeleme a smícháme s máslem, taveným sýrem a osolíme.

  • 2

    Řádně rozšleháme. Pomazánku ozdobíme pažitkou nebo zelenou petrželkou.

Komentáře k receptu