Suflé z drůbežích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 591 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 1258 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 501.2 mg
 - Draslík 721.5 mg
 - Vláknina 1120.5 mg
 - Vitamín A 1120.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 41 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná drůbeží játra orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Játra potom umeleme spolu s česnekem a petrželkou.
 - 
                                2
Umletou směs spolu se žloutky přidáme do bešamelu a zamícháme.
 - 
                                3
Z bílků ušleháme pevný sníh, ketrý zlehka zapracujeme do směsi. Nakonec dobře osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Suflé pečeme ve vhodné nádobě ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.