Lilky po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 42 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 393 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 363.2 mg
 - Vláknina 8901.8 mg
 - Vitamín A 8901.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá rajčata nakrájíme na kostičky a zvolna podusíme na pánvi s nepřilnavým povrchem. Osolíme, opepříme a přidáme koření.
 - 
                                2
Lilek nakrájíme na tenké plátky, očištěnou papriku nakrájíme na proužky. Zeleninu krátce blanšírujeme, potom ji zchladíme ve studené vodě.
 - 
                                3
Do pekáče nebo do zapékací mísy rozložíme vrstvu povařeného lilku a na ni vrstvu papriky. Pokryjeme vrstvou podušených rajčat.
 - 
                                4
Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.