Bramborový salát s cibulí, žampióny a fazolí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 8 g
- Sodík 853 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1052 mg
- Vláknina 21794 mg
- Vitamín A 21794 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Studené uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Malou cibuli očistíme, rozkrojíme na poloviny a pokrájíme na tenké plátky. Sterilované žampiony ve slaném nálevu a sterilovanou bílou fazolku scedíme z nálevů. Pokud jsou žampiony velké, rozkrájíme je na poloviny. Cibuli, žampióny a fazolku přidáme do mísy k bramborům. Vše osolíme, posypeme čerstvým pepřem a promícháme. 
- 
                                2V hrnečku rozmícháme majonézu ligt s hořčicí, přidáme ji k bramborům a znovu promícháme. 
- 
                                3Salát podáváme vychlazený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        