Zeleninové lečo s bílky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 50 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 100 g Rajčata
  • 150 g Paprika zelená
  • 5 g Olej rostlinný
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 484 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 709.1 mg
  • Vláknina 10580 mg
  • Vitamín A 10580 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 134.8 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.

  • 2

    Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a když se tekutina vyvaří, vmícháme vaječné bílky a necháme je srazit.

  • 3

    Zeleninové lečo podáváme s čerstvým chlebem jako teplou snídani.

Komentáře k receptu