Vepřová žebírka pečená s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Vepřové kotlety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 340 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 299 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 129.4 mg
  • Draslík 716.2 mg
  • Vláknina 1715.8 mg
  • Vitamín A 1715.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žebírka očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Přidáme k nim rozpůlené cibule, podlijeme naběračkou horkou vodou a pečeme do měkka zhruba tak hodinu.

  • 2

    Poté šťávu zahustíme moukou smíchanou s trochou vody, seškrábeme přípečky do šťávy, aby měla hnědou barvu. Chvilku povaříme.

  • 3

    Maso nakrájíme na porce a každý ozdobíme kouskem pečené cibule.

Komentáře k receptu