Křenovo-jablečný salát s kysaným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 85 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Olej slunečnicový
  • 1 ks Jablka
  • 1 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 278 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 509.2 mg
  • Vláknina 15078 mg
  • Vitamín A 15078 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kysané zelí necháme okapat, poté ho překrájíme a dáme do mísy. Smícháme ho s křenem a olejem.

  • 2

    Salám nakrájíme na kostičky, petrželku nasekáme a přidáme je do mísy.

  • 3

    Nakonec vmícháme i strouhané jablko (loupat je nemusíme).

  • 4

    Vše pořádně promícháme.

  • 5

    Podáváme s plátkem chleba.

Komentáře k receptu