Rizoto s houbovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 837 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 696.6 mg
 - Vláknina 8219 mg
 - Vitamín A 8219 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 118.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě téměř doměkka.
 - 
                                2
V kastrolu na oleji orestujeme očištěné, na čtvrtky nakrájené žampiony. Přidáme vařenou rýži, osmahneme, podlijeme vývarem z brokolice a dusíme.
 - 
                                3
Na pánvi rozpustíme v mléce tavený sýr, osolíme, opepříme a přidáme vařenou brokolici. Necháme jen prohřát.
 - 
                                4
Houbovou směs přelijeme omáčkou a pokrm můžeme ozdobit snítkou petrželky.