Salát tuňákový

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 10 ks Olivy černé
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 0.5 ks Citrony
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 ks Tuňák v oleji
  • 1 špetka Pepř citronový
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 646 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 4208 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 407.4 mg
  • Vláknina 35266.8 mg
  • Vitamín A 35266.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a nakrájíme okurku, rajčata a papriku.

  • 2

    Smícháme a přidáme natrhaný salát, olivy a tuňáka.

  • 3

    Do sklenice s víčkem dáme suroviny na zálivku - citron, olej, hořčice.

  • 4

    Doplníme studenou vodou, zavíčkujeme a protřepeme.

  • 5

    Zalijeme salát zálivkou.

Komentáře k receptu