Ragú z čerstvých hříbků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 247 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 293.8 mg
 - Vláknina 828.8 mg
 - Vitamín A 828.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné hříbky nakrájíme na kousky a v kastrolu na oleji je zprudka orestujeme. Přidáme oloupanou, nasekanou šalotku a česnek, podlijeme bílým vínem a necháme zredukovat.
 - 
                                2
Potom přidáme omáčku demi glace, osolíme, opepříme a ještě jednou provaříme. Nakonec přilijeme smetanu a přidáme čerstvě nasekané bylinky.