Zeleninová šťáva

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Brambory
  • 100 g Celer bulvový
  • 100 g Petržel kořen
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cuketa
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Karotka
  • 4 špetka Zázvor mletý
  • 2 špetka Pepř bílý
  • 2 špetka Sůl mořská
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Celer - nať
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 272 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 752 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 2725.2 mg
  • Vláknina 34277.4 mg
  • Vitamín A 34277.4 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 228.7 mg
  • Vitamín E 4.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a omyjeme zeleninu: karotku, celer, petržel, rajčata, cuketku, petrželovou a celerovou nať, stroužky česneku a bramboru. Vše pokrájíme na kousky a dáme do odšťavovače.

  • 2

    Zeleninovou šťávu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu citrónové šťávy a 1-2 špetky zázvoru. Štávu pijeme vychlazenou. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu