Mexický fazolový salát II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Fazole červené sterilované
  • 250 g Rajčata Cherry
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 ks Avokádo
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 ks francouzský dresink
  • 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 444 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 664 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 1301.3 mg
  • Vláknina 38065.9 mg
  • Vitamín A 38065.9 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.4 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvdo a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do mísy k vejcím.

  • 3

    Fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat.

  • 4

    Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka.

  • 5

    Koriandr nasekáme najemno.

  • 6

    Fazoli, cibuli i koriandr přidáme do mísy k avokádu a pořádně promícháme.

  • 7

    Cherry rajčata rozpůlíme. Také je přidáme do mísy. Promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

  • 8

    Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na jemno. Spolu s dresinkem a kmínem ji vmícháme do salátu.

  • 9

    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu