Pikantní hovězí ragú

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 225 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 284 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 64.7 mg
  • Draslík 383.4 mg
  • Vláknina 1213.3 mg
  • Vitamín A 1213.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V rozehřátém oleji osmažíme drobně nakrájenou a oloupanou cibuli, přidáme papriku a maso nakrájené na malé kostky.

  • 2

    Lehce ho osmahneme, podlijeme trochou vody a přikryté dusíme. Když je maso poloměkké, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a podlijeme.

  • 3

    Dobře rozmícháme, přidáme kečup, pepř, utřený česnek a dodusíme.

Komentáře k receptu