Rajčatový salát s tuňákem, bílými fazolemi a salsou verde

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 200 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 942 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 558.6 mg
  • Vláknina 15237.5 mg
  • Vitamín A 15237.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okurku podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Nakrájíme ji na plátky.

  • 2

    Fazole slijeme a promícháme je s nakrájenou okurkou. Přidáme s na větší kostky nakrájenými rajčaty, cibulí nakrájenou na plátky, olivovým olejem, octem a podle chuti přidáme sůl a pepř.

  • 3

    Rozdělíme na talíře a přidáme salsu verde.

  • 4

    Podáváme.

Komentáře k receptu