Brynzoví špačci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 250 g Sýr Brynza
  • 400 g Mouka kukuřičná
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Voda pitná
  • 1 ks Tuk
  • 1 ks Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1407 kcal
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 109 g
  • Sodík 97066 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 83 g
  • Cholesterol 93.7 mg
  • Draslík 147.7 mg
  • Vláknina 3800 mg
  • Vitamín A 3800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mouky, soli a vody uvaříme hustou kaši.

  • 2

    Z kaše lžící vykrajujeme větší noky, uložíme je na mísu a necháme vychladnout.

  • 3

    Vychladlé usmažíme na rozehřátém tuku, rozdělíme na talíře a posypeme brynzou promíchanou s kysanou smetanou a nakrájenou slaninou rozškvařenou v rozehřátém sádle.

Komentáře k receptu