Vepřový guláš zahuštěný II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 1590 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 93.6 mg
 - Draslík 467.5 mg
 - Vláknina 4565.7 mg
 - Vitamín A 4565.7 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Dvě cibule rozkrájíme na jemno, zpěníme na lžíci sádla, zaprášíme sladkou paprikou a do základu přidáme hned rozkrájené maso. Vše osmahneme, osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
 - 
                                3
Mezitím si zvlášť připravíme z 1/2 lžíce sádla a mouky jíšku a ještě horkou, nezalitou ji přimícháme k masu. Vše řádně rozmícháme a společně dusíme do měkka.
 - 
                                4
Hotový guláš posypeme na drobno nakrájenými znojemskými okurkami, třetí cibulí rozkrájenou na kroužky a osmahnutou na zbytku sádla.