Dijonské hovězí steaky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí svíčková
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 3 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2531 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 255 g
  • Sodík 97015 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 316.9 mg
  • Draslík 700.6 mg
  • Vláknina 7084 mg
  • Vitamín A 7084 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Svíčkovou nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Ze zbylých surovin vytvoříme těstíčko, do něhož vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a petrželku.

  • 2

    Maso obalíme v těstíčku a po obou stranách osmažíme na oleji.

Komentáře k receptu