Studená polévka s rajčaty a paprikami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 84 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 0 g
- Sodík 152 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 788.1 mg
- Vláknina 6211.5 mg
- Vitamín A 6211.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozmixujeme polovinu cibule, papriku a okurky. Přidáme rajčata a znovu rozmixujeme. 
- 
                                2Nalijeme směs do mísy a přimícháme citronovou a rajčatovou štávu. Osolíme, opepříme a směs vychladíme. 
- 
                                3Nakrájíme zbylou zeleninu na malé kousky, rozdělíme do misek a dáme do lednice. 
- 
                                4Do každého talíře dáme dvě kostky ledu a přelijeme polévkou. 
- 
                                5Podáváme se zeleninou, kterou necháme zvlášť v misce. 
- 
                                6K polévce jsou výborné česnekové krutony. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        