Rajčatová rybí pomazánka na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Sardinky v rajčatové omáčce
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 305 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 29.3 mg
  • Draslík 226.5 mg
  • Vláknina 1790 mg
  • Vitamín A 1790 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Vmícháme nálev z ryb a kečup. Vše chvíli podusíme.

  • 2

    Necháme vychladnout a přidáme rozmačkané ryby.

  • 3

    Osolíme a necháme v chladu odležet.

Komentáře k receptu