Skopové a vepřové maso s fazolkami a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřová plec
  • 400 g Skopová plec
  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Rajčata
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 587 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 72.8 mg
  • Draslík 744.4 mg
  • Vláknina 8670 mg
  • Vitamín A 8670 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.

  • 2

    K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky, oloupaná a rozkrájená rajčata a společně dodusíme do měkka.

Komentáře k receptu