Italský salát s tuňákem a fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 400 g Fazole Borlotti
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 254 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 208 mg
  • Vláknina 1621.8 mg
  • Vitamín A 1621.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na dresink smícháme olej z tuňáka s olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme.

  • 2

    V míse smícháme kousky tuňáka s fazolemi borlotti, cibulkou, celerem a petrželkou.

  • 3

    Salát zalijeme dresinkem a promícháme.

  • 4

    Podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu