Rybí filé s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 500 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 17.7 mg
  • Draslík 293.7 mg
  • Vláknina 5474.8 mg
  • Vitamín A 5474.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.

  • 2

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.

  • 3

    Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.

Komentáře k receptu