Kuřecí salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2064 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 180 g
 - Sodík 1256 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 280 mg
 - Draslík 1279.8 mg
 - Vláknina 18424 mg
 - Vitamín A 18424 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.7 mg
 - Vitamín E 19.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené nebo pečené maso z kuřete, čerstvá nebo kompotovaná jablka a vařený celer, nakrájíme na nudličky, osolíme, ochutíme
 - 
                                2
citrónovou šťávou a promícháme.
 - 
                                3
Přidáme majonézu zředěnou smetanou, zamícháme a podáváme.