Ryby smažené ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1485 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 130 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 266.7 mg
- Draslík 907.8 mg
- Vláknina 2814.8 mg
- Vitamín A 2814.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Osolíme a opepříme připravené porce ryby. 
- 
                                2Připravíme vinné těstíčko. Do žloutků a vína všleháme mouku, sůl a ušlehaný tuhý sníh z bílků. 
- 
                                3Ve vinném těstíčku namáčíme porce ryb a na rozehřátém oleji pomalu smažíme dozlatova. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        