Zvěřinové krokety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1519 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 140 g
 - Sodík 185 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 269.3 mg
 - Draslík 465.6 mg
 - Vláknina 961.8 mg
 - Vitamín A 961.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátý tuk přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku.
 - 
                                2
Přiléváme mléko a za stálého míchání jíšku povaříme dohusta.
 - 
                                3
Nakrájené houby a petrželku podusíme na másle, přidáme do bešamelové omáčky.
 - 
                                4
Osolíme a opepříme mletou zvěřinu se žloutky. Zamícháme mouku a vytvoříme malé krokety, které obalujeme v mouce, rozšlehaném bílku a ve strouhance.
 - 
                                5
V oleji smažíme dozlatova. Podáváme s připravenou žampionovou omáčkou