Candát pečený
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 133 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 7 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 64.1 mg
- Draslík 55.7 mg
- Vláknina 2350 mg
- Vitamín A 2350 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Candáta omyjeme, nakrájíme na porce a osolíme. 
- 
                                2Jednotlivé porce namáčíme v rozšlehaném vejci a vkládáme do rozpáleného oleje. Po obou stranách pečeme dočervena. 
- 
                                3Podáváme s dílkem citronu. 
- 
                                4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        