Hovězí karbanátky na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 207 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 165 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 74.3 mg
  • Draslík 94.3 mg
  • Vláknina 1949.8 mg
  • Vitamín A 1949.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.

  • 2

    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.

  • 3

    Podáváme s různými přílohami a saláty.

Komentáře k receptu