Ražniči z vepřového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřové maso libové
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 šálek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 539 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 88.5 mg
  • Draslík 73 mg
  • Vláknina 1700 mg
  • Vitamín A 1700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2530.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a potřeme olejem.

  • 2

    Na jehly napichujeme střídavě maso a cibuli, naloupanou po vrstvách na plátky.

  • 3

    Ražniči pečeme na rožni po každé straně asi 3-4 minuty.

Komentáře k receptu