Čínská polévka s locikou a tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr sójový - Tofu
  • 115 g Locika salátová
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Vývar zeleninový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Sherry brandy
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1236 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 439.1 mg
  • Vláknina 10851.8 mg
  • Vitamín A 10851.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.5 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do předehřáté pánve dáme olej a tofu. Osmažíme dohněda. Scedíme a necháme okapat na ubrousku.

  • 2

    Na pánev do výpeku dáme jarní cibulku nakrájenou napříč,česnek nakrájený na tenké proužky a mrkev nakrájenou na tenká kolečka. Necháme asi 2 minuty smažit, přidáme zeleninový vývar,suché sherry, sójovou omáčku,cukr a lociku.

  • 3

    Minutu povaříme na mírném ohni a podáváme.

Komentáře k receptu