Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 142 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1282.5 mg
 - Vláknina 52103 mg
 - Vitamín A 52103 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sardinky pokapeme šťávou vylisovanou z citronu, ochutíme solí a zakryté necháme cca 40min marinovat. Poté vyjmeme z marinády a necháme okapat.
 - 
                                2
Fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do ledové vody.
 - 
                                3
Ananas nakrájíme na plátky a ty pak na trojúhelníky. Na rozpálené nepřilnavé pánvi po všech stranách orestujeme.
 - 
                                4
Fenykl slijeme, ochutíme olejem a solí, smícháme s ananasem, sardinkami a podáváme.