Řízky v hořčičném kabátku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 85.6 mg
 - Draslík 456.2 mg
 - Vláknina 1229.8 mg
 - Vitamín A 1229.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme a potřeme pastou ze lžíce hořčice, nastrouhané cibule, lžičky oleje a pepře. Řízky naskládáme na sebe a necháme do druhého dne odpočinout.
 - 
                                2
Připravené maso opečeme na rozpáleném oleji. Když řízky obrátíme, potřeme opečenou stranu zbylou hořčicí a dopečeme.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.