Krémová omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 622 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 428 mg
  • Draslík 117 mg
  • Vláknina 48 mg
  • Vitamín A 48 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 56.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z bílků ušleháme pevný sníh. Po částech do něj zamícháme cukr, žloutky a vanilkový cukr.

  • 2

    Omeletu pečeme zvolna na pomaštěné pánvi po jedné straně a potom ji překlopíme na druhou pánev a dopečeme pod poklicí.

  • 3

    Krémovou omeletu podáváme s ovocným salátem.

Komentáře k receptu