Kuřecí řízky na víně s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 1397 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 139.6 mg
 - Draslík 834.6 mg
 - Vláknina 2811.5 mg
 - Vitamín A 2811.5 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 3.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsíčka omyjeme a makrájíme na silnější plátky. Naklepeme je, protkneme stroužkem česneku, osolíme, opepříme a na tuku zvolna opečeme.
 - 
                                2
Maso vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, prosátou mouku, koření a krátce osmažíme. Potom přilijeme víno a vše povaříme. Šťávu dochutíme a přecedíme.
 - 
                                3
Oloupané mandle orestujeme na teflonové pánvi.
 - 
                                4
Každou porci přelijeme připravenou šťávou a ozdobíme mandlemi.