Kapustové knedlíčky do polévky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 0.25 ks Kapusta hlávková
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 120 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 70.3 mg
  • Draslík 304.4 mg
  • Vláknina 2763 mg
  • Vitamín A 2763 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 75 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo utřeme se žloutkem a přidáme nasekanou vařenou kapustu, sůl, pevný sníh a strouhanku.

  • 2

    Z těsta tvoříme malé knedlíčky, vložíme je do polévky a vaříme asi 5 minut.

Komentáře k receptu