Filé na rajčatovém protlaku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 30 g Protlak rajčatový
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 222 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 20.4 mg
  • Vláknina 525 mg
  • Vitamín A 525 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme a dusíme je spolu s rajčatovým protlakem.

  • 2

    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a krátce povaříme.

  • 3

    Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu