Salát z vařeného pórku s vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Pórek
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 112 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 178 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 257 mg
  • Vláknina 6029.5 mg
  • Vitamín A 6029.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý pórek uvaříme ve slané vodě.

  • 2

    Nakrájíme jej, opepříme a zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, pepře a trochy vody.

  • 3

    Na miskách posypeme povrch salátu natvrdo uvařeným, nakrájeným vejcem.

Komentáře k receptu