Krém pařížský

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.5 l Smetana 33% (šlehačka)
  • 50 dkg Čokoláda hořká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 4355 kcal
  • Sacharidy 322 g
  • Tuky 325 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 306 g
  • Cholesterol 590 mg
  • Draslík 2795 mg
  • Vláknina 70000 mg
  • Vitamín A 70000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 40.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šlehačku a rozstrouhanou čokoládu přistavíme na oheň a přivedeme do varu.

  • 2

    Jakmile se začne vařit, odstavíme ji hned z ohně a zchladíme tak, že hrnek postavíme do studené vody.

  • 3

    Pak ji necháme několik hodin v chladu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou ušleháme na krém.

Komentáře k receptu