Polévka masová s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 163.5 mg
 - Draslík 416.6 mg
 - Vláknina 5171.5 mg
 - Vitamín A 5171.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 760 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté, na kousky nakrájené maso uvaříme spolu s cibulí doměkka.
 - 
                                2
Potom přidáme oloupané, nakrájené jablko, bobkový list a přebranou, spařenou rýži. Povaříme a zahustíme rozkvedlaným jogurtem s vejcem.
 - 
                                3
Polévku můžeme okořenit utřeným česnekem.