Hrušky v sirupu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 204.9 mg
 - Vláknina 9981 mg
 - Vitamín A 9981 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem.
 - 
                                2
V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout.
 - 
                                3
Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat.