Dušený květák s kapary
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 81 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 903 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 478.9 mg
- Vláknina 7810 mg
- Vitamín A 7810 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Květák očistíme, rozebereme na růžičky a udusíme na másle. 
- 
                                2Mírně osolíme a přidáme celé, propláchnuté kapary. Vše krátce podusíme. 
- 
                                3Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        