Italské nudle s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 100 g Vepřové maso libové
  • 5 g Petržel - nať
  • 40 g Olej stolní
  • 160 g Nudle vaječné
  • 40 g Protlak rajčatový
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 644 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 19 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 113.9 mg
  • Draslík 266.6 mg
  • Vláknina 6401 mg
  • Vitamín A 6401 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1266.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme omyté, na malé kostky nakrájené maso, sůl, drcený kmín a rajčatový protlak. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 2

    Nakonec přidáme uvařené nudle a nasekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu