Vepřové kotlety - přírodní

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 216 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 113 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 71.7 mg
  • Draslík 344 mg
  • Vláknina 71.3 mg
  • Vitamín A 71.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety očistíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.

  • 2

    Na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran, z každé asi 4 minuty. Přendáme na vyhřátou mísu.

  • 3

    Výpek podlijeme vodou nebo vývarem, povaříme a nalijeme na kotlety.

  • 4

    Podáváme s brambory, rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu